Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hırsızdan kaçmak

Rüyada hırsızdan kaçmak

Rüyada hırsızdan kaçmak maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada hırsızdan kaçmak gördüyseniz:

  • Sırlarınızı kendinize saklamalısınız.

Rüyada hırsızdan kaçmak büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada evde hırsızlık yapıldığını görmek gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada babasının hırsızlık yaptığını görmek kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet eder.

Rüyada bir kişinin hırsızlık yaptığını görmek girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, kolaylık sağlayacağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir başkasının hırsızlık yaptığını görmek tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada çingenenin hırsızlık yaptığını görmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine tabir olunur.

Rüyada kendini hırsızlık yapmak gözünü en yukarılara dikeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına işaret eder.

Rüyada kocanın hırsızlık yaptığını görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments