Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada her yerde su görmek

Rüyada her yerde su görmek

Rüyada her yerde su görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, işlerden hayır gelmeyeceğine, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına tabir olunur.

Rüyada her yerde su gördüyseniz:

  • Bir ilişki ya da iş birliğinizi ilgilendiren duygusal konular kendini gösterebilir.

Rüyada her yerde su görmek verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, borçlarının da kapanacağına, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Rüyada her yerde para bulmak aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada her yerde çiçek görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine yorulur.

Rüyada her yerde kan görmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına yorulur.

Rüyada her yerde para görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına işaret eder.

Rüyada her yerde böcek görmek böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada her yerde ekmek görmek iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada her yerde kar görmek kötü noktalara geleceğine, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments