Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada her renk yılan görmek

Rüyada her renk yılan görmek

Rüyada her renk yılan görmek insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, makbul olan şeylere, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada her renk yılan gördüyseniz:

  • Sözlerinize dikkat etmezseniz ufak bir çatışma olabilir.

Rüyada her renk yılan görmek zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada hergün yılan görmek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine yorulur.

Rüyada evin her yerinde yılan görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada her yerde yılan görmek içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, iç sıkıntısına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada her çeşit yılan görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada her tarafta yılan görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada yeşil renk yılan görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, başına türlü işler geleceğine, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın renkli yılan görmek rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments