Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada helva dağıtmak

Rüyada helva dağıtmak

Rüyada helva dağıtmak yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada helva dağıtmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız ya da iş hayatınızda ilerleme biçiminiz konusunda duygularınız değişebilir.

Rüyada helva ekmek dağıtmak daha fazla para kazanacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına işarettir.

Rüyada helva dağıtmak şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada helva yapıp dağıtmak çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün arkasından helva yapmak rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin helvasını yemek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin helva yaptığını görmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, dik durmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada saray helvası görmek üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, rahatının bozulacağına işarettir.

Rüyada helva tatlısı yemek hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments