Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla yolda gitmek

Rüyada arabayla yolda gitmek

Rüyada arabayla yolda gitmek uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, hidayete ereceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, maddi güç elde edeceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına inanılır.

Rüyada arabayla yolda gitmek gördüyseniz:

  • Size dürüst davranmayan ya da kötü niyetli kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada arabayla yolda gitmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine delalet eder.

Rüyada arabayla karlı yolda gitmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına delalettir.

Rüyada karlı yolda arabayla gitmek hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, sermayenin harcandığına değeceğine yorulur.

Rüyada karanlık yolda arabayla gitmek kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada düz yolda arabayla gitmek olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada dar yolda arabayla gitmek üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabayla düz yolda gitmek gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına işaret eder.

Rüyada yolda arabayla gitmek kendine olan özgüvenine kavuşacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments