Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hediye altın görmek

Rüyada hediye altın görmek

Rüyada hediye altın görmek çalışmaları kötüleyeceğine, hedeflerini tutturacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada hediye altın gördüyseniz:

  • Ne yapmayı arzu ederseniz, ya da nereye el atmak isterseniz çok dikkatli olmalısınız.

Rüyada birisinden altın hediye almak yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın küpe hediye etmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına alamet eder.

Rüyada altın künye hediye almak inancından ödün vereceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük altın hediye almak zarar edeceği bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın küpe hediye aldığını görmek helal lokma yiyeceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına alamet eder.

Rüyada birinin altın hediye ettiğini görmek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, baht açıklığına ve şansın döneceğine işaret eder.

Rüyada altın saat hediye etmek insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hediye altın kolye almak ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments