Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hazreti ali görmek

Rüyada hazreti ali görmek

Rüyada hazreti ali görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, takdir edilen kişi olacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada hazreti ali gördüyseniz:

  • Herşeyi arkasında, farkına varmadığınız bir noktanın olup, olmadığını iyice incelemelisiniz.

Rüyada hazreti ali görmek çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, onlar sayesinde moral bulacağına tabir olunur.

Rüyada hazreti aliunin türbesini görmek sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada hazreti alinin resmini görmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hazreti aliunin kabrini görmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına işarettir.

Rüyada hazreti aliunin mezarını görmek belalara denk gelmeyeceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada hazreti alinin kılıcını görmek yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, ün salacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hazreti aliunin resmini görmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, hayatına bakacağına rivayet eder.

Rüyada hazreti aliuyi görmek hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, sohbetinin bozulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments