Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayvanları beslemek

Rüyada hayvanları beslemek

Rüyada hayvanları beslemek sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada hayvanları beslemek gördüyseniz:

  • Kavgacı yapıdasınız.

Rüyada yavru hayvan beslemek ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine işaret eder.

Rüyada evcil hayvan beslemek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına delalet eder.

Rüyada evde hayvan beslemek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada hayvan beslemek istenen her şeye sahip olunacağına, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada aç hayvan beslemek eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada bir hayvanı beslemek çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine yorulur.

Rüyada vahşi hayvan beslemek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada hayvanları beslemek söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments