Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayvana su vermek

Rüyada hayvana su vermek

Rüyada hayvana su vermek sorumlulukların azalacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, kişinin elindekilerinden de olacağına, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada hayvana su vermek gördüyseniz:

  • Yapacağınız bir yol ya da seyahat bir problemin çözümünde etkili olabilir.

Rüyada hayvanlara su vermek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada hayvana su vermek bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada su hayvanı görmek ticari anlamda yön değiştireceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada hayvana su içirmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, yol alacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir hayvana su içmek bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine tabir olunur.

Rüyada bir hayvana su içirmek idealist kimse olacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine işaret eder.

Rüyada suyun içinde hayvanlar görmek mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, belki ölümler görüleceğine, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyun içinde hayvan görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments