Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayırlı iş görmek

Rüyada hayırlı iş görmek

Rüyada hayırlı iş görmek anne baba duaları alınacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, ev taşımaya, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına inanılır.

Rüyada hayırlı iş gördüyseniz:

  • Sakin olup bir an önce kurtulmaya bakın.

Rüyada hayır işi yapmak istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada hayırlı iş görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına inanılır.

Rüyada camiye hayır yapmak sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hayır cevabı almak hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına alamet eder.

Rüyada hayır yemeği görmek can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, arkadaştan görülecek faydaya yorulur.

Rüyada hayırlısını istemek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin hayır yaptığını görmek çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine inanılır.

Rüyada hayır duası almak geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments