Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuza dalmak

Rüyada havuza dalmak

Rüyada havuza dalmak omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine yorulur.

Rüyada havuza dalmak gördüyseniz:

  • Aileniz hariç herkese şüpheyle yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada havuzda dalmak yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada havuz dibine dalmak iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, geniş geniş yaşayacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada derin havuza dalmak zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine delalettir.

Rüyada havuzda yüzmek dalmak çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada havuzda dibe dalmak gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına delalettir.

Rüyada havuza dalmak evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, saygınlık elde edeceğine, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine alamet eder.

Rüyada havuz suyuna dalmak her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye işarettir.

Rüyada havuzun dibine dalmak sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, yakında başlayacak aşk macerasına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments