Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuz yapmak

Rüyada havuz yapmak

Rüyada havuz yapmak bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, şerefli bir hayat süreceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, çok daha mutlu olunacağına, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada havuz yapmak gördüyseniz:

  • Kendi sebep olacağınız maddi zorluklarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada havuz yapmak uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada havuzda banyo yapmak işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada havuza çiş yapmak işlerin devam edeceğine, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada havuzda yüzme yarışı yapmak arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına işaret eder.

Rüyada evin içine havuz yapmak sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada havuzda yarış yapmak birikim yapacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, maddi zarara gireceğine alamet eder.

Rüyada havuza bakmak istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, geçiminin zor hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin bahçesinde havuz görmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments