Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havlusu görmek

Rüyada havlusu görmek

Rüyada havlusu görmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, böylece kişinin hafifleyeceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, evlerine dünürcü geleceğine, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada havlusu gördüyseniz:

  • İlgi alanınızı paylaşan kişilerin desteğiyle bir fikrinizin peşinden gitmeniz ortaklığa olanak sağlayabilir.

Rüyada başa havlu sarmak yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz el havlusu görmek arif kimselerden sayılacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada beyaz havluya sarınmak iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, Allah katında yükseleceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine yorulur.

Rüyada ölüye havlu vermek büyük paralar kazanılacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine delalet eder.

Rüyada havlu tutmak çekilen sıkıntıların son bulacağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine işarettir.

Rüyada havlu almak topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz havlu görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada havlu bulamamak adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments