Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havlu almak

Rüyada havlu almak

Rüyada havlu almak başının hiç dara düşmeyeceğine, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada havlu almak gördüyseniz:

  • Konsantrenizi yaptığınız işe odaklamanız oldukça zor görünüyor.

Rüyada çeyizlik havlu görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada havlu hediye edildiğini görmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada saç havlusu görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, ailesini de mutlu edeceğine işaret eder.

Rüyada yeni beyaz havlu görmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Rüyada banyo havlusu görmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birine havlu vermek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada mavi renkli havlu görmek evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına işarettir.

Rüyada siyah havlu görmek kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments