Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havada hortum oluştuğunu görmek

Rüyada havada hortum oluştuğunu görmek

Rüyada havada hortum oluştuğunu görmek işlerlik kazanıp insanla dolacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, borçları varsa ödeyeceğine, anne duasının açılacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, şerefli bir hayat süreceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada havada hortum oluştuğunu gördüyseniz:

  • Meydana gelmek üzere olan değişiklikler sizi heyecanlandırabilir.

Rüyada hortum hava olayı görmek aksi takdirde çaresiz kalacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına delalettir.

Rüyada havada hortum görmek dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, kolaylıklara kavuşacağına yorulur.

Rüyada hava hortumu görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada havada hortum çıktığını görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada havada hortum oluştuğunu görmek ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, kısmetin açılacağına inanılır.

Rüyada şiddetli hortum görmek başarılı işlere imza atılacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına alamet eder.

Rüyada denizde hortum görmek eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada hortumla beton yıkamak evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments