Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havaalanında olmak

Rüyada havaalanında olmak

Rüyada havaalanında olmak eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, iç dünyasının güzelleşeceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına işarettir.

Rüyada havaalanında olmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda yaratıcı fikirleriniz oldukça fazla işinize yarayabilir.

Rüyada havaalanı uçak görmek işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına yorulur.

Rüyada havaalanına gitmek şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına yorulur.

Rüyada havaalanı görmek hafifleyeceğine, şifa bulacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini havaalanında görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada havaalanında beklemek mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada havaalanında uçak beklemek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada havaalanında olmak sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, elindekileri de alıp götüreceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine tabir olunur.

Rüyada havaalanında uçak görmek aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments