Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastayken namaz kıldığını görmek

Rüyada hastayken namaz kıldığını görmek

Rüyada hastayken namaz kıldığını görmek koltuğunun yükseleceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, el açmayacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hastayken namaz kıldığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlara saygısızca davranma eğilimindesiniz.

Rüyada hastanın namaz kıldığını görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, işini layığı ile yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada hastayken namaz kıldığını görmek huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, kendisini korumaya alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hasta iken namaz kılmak daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada hastayken namaz kılmak dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına alamet eder.

Rüyada yatsı namazının sünnetini kılmak gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahla namaz kılmak sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına rivayet eder.

Rüyada bayram namazı kıldığını görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada evinde namaz kıldığını görmek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments