Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ad koymak

Rüyada ad koymak

Rüyada ad koymak üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, düşmanlarla beraber oturmaya, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine delalettir.

Rüyada ad koymak gördüyseniz:

  • Rekabet içeren ortamlara girebilirsiniz.

Rüyada bebeğe ad koymak doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğa ad koymak kırgınlık yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına tabir olunur.

Rüyada bebek adı koymak hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine rivayet eder.

Rüyada ad koymak sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada çocuğun adını koymak iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulur.

Rüyada bebeğin adını koymak müjdeli haberler alacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ad ve soyad görmek anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, zafer elde edeceğine yorulur.

Rüyada adını soyadını söylemek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments