Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastaneye gitmek

Rüyada hastaneye gitmek

Rüyada hastaneye gitmek yeni ilişkiler kurulacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, kafasının boşalacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, mutlu ve keyifli hissedeceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine inanılır.

Rüyada hastaneye gitmek gördüyseniz:

  • Size rahatsızlık veren bazı değişimler yaşamak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada hasta olup hastaneye gitmek aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada doğum yapmak için hastaneye gitmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine inanılır.

Rüyada acil hastaneye gitmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine yorulur.

Rüyada hastaneye gidip muayene olmak girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hastaneye ziyarete gitmek ticarete atılacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine inanılır.

Rüyada hastane ziyaretine gitmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada hastaneye gidememek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabayla hastaneye gitmek hedeflerinin başarıya ulaşacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, hanenizde bolluk olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments