Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastane yaptırmak

Rüyada hastane yaptırmak

Rüyada hastane yaptırmak verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, işlerini yoluna sokacağına alamet eder.

Rüyada hastane yaptırmak gördüyseniz:

  • Karmaşık görünen bir iş, gayrimenkullerle ilgili ya da ailesel bir konu netlik kazanabilir.

Rüyada anneni hastanede görmek sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına tabir olunur.

Rüyada deliler hastanesi görmek zorlukların son bulacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hastanelik olmak hayıflanacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, sıkıntının günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada hastanede uyanmak karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına delalettir.

Rüyada hastane görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, çok mutlu günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşını hastanede görmek aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine alamet etmektedir.

Rüyada hastaneye gidememek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine rivayet eder.

Rüyada hastanede banyo yapmak çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, hayırlı yollara gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments