Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastane gitmek

Rüyada hastane gitmek

Rüyada hastane gitmek iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, isteklerinin yerine geleceğine, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, sıkıntıya düşüreceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada hastane gitmek gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişilere boyun eğmeden önce, söylenenleri dikkatle dinlemenizde fayda var.

Rüyada hastaneye gidememek hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına delalet eder.

Rüyada hastaneye gitmek istemek hastalıkların haneden uzak olacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hastaneye gidip muayene olmak rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada hastane ziyaretine gitmek önün açılacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine işaret eder.

Rüyada doğum için hastaneye gitmek sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, malının artacağına işarettir.

Rüyada askeri hastaneye gitmek büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada deliler hastanesine gitmek huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına işaret eder.

Rüyada ambulansla hastaneye gitmek başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına, bir sebeple sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments