Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta yunus balığı görmek

Rüyada hasta yunus balığı görmek

Rüyada hasta yunus balığı görmek kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hayırlı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hasta yunus balığı gördüyseniz:

  • İnsanların hayatınıza karışmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada hasta yunus balığı görmek maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine alamet eder.

Rüyada kıyıya vurmuş yunus balığı görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yunus balığıyla oynamak kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına delalettir.

Rüyada yunus balığı yüzmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yunus balığına ekmek vermek yeni duygular tadacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya rivayet etmektedir.

Rüyada yunus balığını kucaklamak daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yunus balığı sarılmak büyük aksilikler yaşayacağına, kurulu düzeninin olacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine işaret eder.

Rüyada yunus balığıyla konuşmak sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments