Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada haşlanan tavuk görmek

Rüyada haşlanan tavuk görmek

Rüyada haşlanan tavuk görmek çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına işaret etmektedir.

Rüyada haşlanan tavuk gördüyseniz:

  • Herşeye her zamanki gibi yaklaşmak yerine, farklı çözümler getirmeniz veya farklı yöntem sunan kişileri reddetmemeniz gerekiyor.

Rüyada haşlama tavuk görmek zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına işarettir.

Rüyada tavuk haşlaması görmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine işarettir.

Rüyada haşlanmış tavuk eti görmek onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, kazancının düşeceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına alamet etmektedir.

Rüyada haşlama tavuk yemek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, kişinin afiyette kalacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına delalettir.

Rüyada haşlanan tavuk görmek mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada haşlanmış tavuk eti yemek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine işarettir.

Rüyada haşlanmış tavuk yediğini görmek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına işarettir.

Rüyada mısır haşlaması görmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments