Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapisten kaçırmak

Rüyada hapisten kaçırmak

Rüyada hapisten kaçırmak talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada hapisten kaçırmak gördüyseniz:

  • Diğerleriyle ilişkilerinizde takınacağınız tutum başarının dozunu ayarlayabilir.

Rüyada hapisten kaçtığını görmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına yorulur.

Rüyada hapisten kaçırmak de elinin bollaşacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada hapisten kaçan birini görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada hapisten kaçanı görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşamının yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hapisten kaçmaya çalışmak içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin hapisten kaçtığını görmek adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada hapisten birini kaçırmak eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocasını hapiste görmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, bolluk ve berekete kavuşacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments