Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamurun içinde altın görmek

Rüyada hamurun içinde altın görmek

Rüyada hamurun içinde altın görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, isabetli girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada hamurun içinde altın gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun iş alanındaki gayretlerinizin karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada hamurun içinde altın görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına delalet eder.

Rüyada hamurun içinde saç kılı görmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamurun içinde kurt görmek işlerin bozulacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına rivayet eder.

Rüyada hamurun içinde kıl görmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, konuşmaz olacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamurun içinde saç görmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, kazancının sürekli artacağına, güzel bir hayat geçireceğine inanılır.

Rüyada hamur içinde kıl görmek ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabak içinde altın görmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada ekmeğin içinde altın görmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, nasıl bir hayat sürdüreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments