Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamur ve yumurta görmek

Rüyada hamur ve yumurta görmek

Rüyada hamur ve yumurta görmek sıkıntı yaşanacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamur ve yumurta gördüyseniz:

  • Belli şeyler elinizden kayıp gidebilir.

Rüyada hamur ve yumurta görmek mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamura yumurta kırmak ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, kendi işine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamur mayalamak girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, makam sahibi olacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamurda saç görmek kendisini üzen konuların kapanacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine inanılır.

Rüyada tuzsuz hamur yoğurmak hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamur yapan görmek içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada hamurdan ekmek yapmak hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, zorlanacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada hamur basmak başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments