Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamur kızartıldığını görmek

Rüyada hamur kızartıldığını görmek

Rüyada hamur kızartıldığını görmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine işarettir.

Rüyada hamur kızartıldığını gördüyseniz:

  • Herkes her şeyi öğrendikten sonra kendinizi suçlu hissetmeden ilerleyebilirsiniz.

Rüyada hamur kızartıldığını görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızartılmış hamur görmek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına alamet eder.

Rüyada kızartılmış balık yediğini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, emeğinden hayır göreceğine, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına işarettir.

Rüyada kızartılmış balık görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine işaret eder.

Rüyada kızartılmış yumurta yemek iyileşeceğine, ferahlayacağına, mevki kazanacağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına delalet eder.

Rüyada kızartılmış et yemek gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, solan yüzünün güleceğine, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına inanılır.

Rüyada balık kızartıldığını görmek iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızartılmış kabak görmek onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments