Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamileyken saç boyatmak

Rüyada hamileyken saç boyatmak

Rüyada hamileyken saç boyatmak alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, kişinin can derdine düşeceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına yorulur.

Rüyada hamileyken saç boyatmak gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınız tarafından dışlandığınızı veya sizin haberiniz olmadan bazı işler çevrildiğini düşünebilirsiniz.Bu gibi şeylerin kafanızı işgal etmesi nedeniyle birçok şeyi gözden kaçırabilirsiniz.

Rüyada hamileyken saç boyatmak daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçımı siyaha boyatmak zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine delalettir.

Rüyada saçını sarıya boyanmış görmek para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, çok büyük hayır duaları alacağına işarettir.

Rüyada boyalı sarı saç görmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçı boyalı kadın görmek sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçı boyalı erkek görmek işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçı kırmızıya boyatmak kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, üst bir mevkiye terfiye alınacağına delalettir.

Rüyada siyah saç boyası görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, patron koltuğuna yükseleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments