Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamileyken namaz kılmak

Rüyada hamileyken namaz kılmak

Rüyada hamileyken namaz kılmak değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine yorulur.

Rüyada hamileyken namaz kılmak gördüyseniz:

  • Hoş olmayan verilerin ortaya çıkması durumunda savunmaya geçmemelisiniz.

Rüyada hamileyken namaz kılmak gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile kadının namaz kıldığını görmek güzelleşeceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine alamet etmektedir.

Rüyada camide cuma namazı kıldığını görmek deyim yerindeyse paranın pul olacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük camide namaz kılmak son model arabaya sahip olacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tesbih namaz kılmak yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada hacda camide namaz kılmak her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin insanın namaz kıldığını görmek aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada mescidde namaz kıldığını görmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments