Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamilelik elbisesi giymek

Rüyada hamilelik elbisesi giymek

Rüyada hamilelik elbisesi giymek çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, kısmetlerin artacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine alamet eder.

Rüyada hamilelik elbisesi giymek gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda sizi suçlamaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada hamileyken kırmızı elbise giymek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına işarettir.

Rüyada hamile elbisesi giymek yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, tartışmaların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamilelik elbisesi giymek onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile elbisesi giydiğini görmek zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada hamile elbisesi almak kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil elbiseli hamile kadın görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, variyetini çoğaltacağına, eline geçen paraları tutamayacağına delalet eder.

Rüyada hamile elbisesi görmek keyifli günler geçireceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine inanılır.

Rüyada hamilelik elbisesi görmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments