Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayı geriye sürmek

Rüyada arabayı geriye sürmek

Rüyada arabayı geriye sürmek sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine rivayet eder.

Rüyada arabayı geriye sürmek gördüyseniz:

  • Aşırı sorumluluk almaktan kaçınmalısınız.

Rüyada arabayı geri sürmek çok daha büyük işlere gireceğine, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada arabayı geriye sürmek pişman olacağı şeyler yapacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine işaret eder.

Rüyada arabayla geri geri sürmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada arabayı geri geri sürmek kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine rivayet eder.

Rüyada geri geri kamyon sürmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arabayı geri görmek içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine rivayet eder.

Rüyada arabayla geri gitmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, sağlam bir kariyer edineceğine, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada araba geri görmek elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments