Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile olduğuna sevinmek

Rüyada hamile olduğuna sevinmek

Rüyada hamile olduğuna sevinmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, insanları sakinleştireceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada hamile olduğuna sevinmek gördüyseniz:

  • Bazı sorular sormalı, cevapları alana veya cevaplara kafanızda yer bulana kadar zaman kazanmalısınız.

Rüyada hamile olduğuna sevinmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, bir sebeple kendi içine kapanacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini sevindirmek ilim irfan sahibi olacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bir şeye sevinmek çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, ailesini hem gururlandıracağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına inanılır.

Rüyada birini görüp sevinmek ona yardımcı olacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevindirici haber almak kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, o şekilde bir çözüm bulacağına delalettir.

Rüyada birini görünce sevinmek kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yetim sevindirmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, kazancının günden güne çok artacağına, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine delalettir.

Rüyada başkasının sevindiğini görmek bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments