Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile olduğu haberini almak

Rüyada hamile olduğu haberini almak

Rüyada hamile olduğu haberini almak ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, keyfe kavuşacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, rızkında ve malından olacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına alamet eder.

Rüyada hamile olduğu haberini almak gördüyseniz:

  • İş konusunda henüz büyük bir maddi ilerleme olmasa da çok güçlü olacağınız bir konuma girebilirsiniz.

Rüyada birinin hamile haberini almak ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada hamile haberi duymak geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, pek çok kişiye yanında iş vereceğine yorulur.

Rüyada hamile kadın haberi almak sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının hamile haberini almak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada ikiz hamile haberi almak müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, ileride saygın bir kimse olacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına tabir olunur.

Rüyada hamile olduğun haberini almak korkularının sona ereceğine, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine rivayet eder.

Rüyada hamile olduğunu haber almak kötü hastalıkların iyileşeceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına inanılır.

Rüyada başkasının hamile haberi almak kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments