Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile olduğun haberini almak

Rüyada hamile olduğun haberini almak

Rüyada hamile olduğun haberini almak sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile olduğun haberini almak gördüyseniz:

  • Şimdilik biraz yavaşlamanızda veya sinirlerinize hakim olmanızda fayda var.

Rüyada eşinin hamile olduğu haberini almak hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, çıkmaza düşeceğine, gelişim içine girileceğine inanılır.

Rüyada ikiz hamile haberi almak iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine yorulur.

Rüyada hamile olduğunu haber almak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinden hamile haberi almak çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı delalet etmektedir.

Rüyada birinden hamile haberi almak hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada hamile haberini almak mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine alamet eder.

Rüyada kendinin hamile haberini almak tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile olduğunun haberini almak eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments