Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamamda yıkanmayı görmek

Rüyada hamamda yıkanmayı görmek

Rüyada hamamda yıkanmayı görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, mal ve para biriktireceğine, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, sevgi ve hürmet göreceğine, işbirliği içinde olacağına, dünyevi hayatını garanti altına alacağına alamet eder.

Rüyada hamamda yıkanmayı gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızla söyledikleriniz birbirini tutmayabilir.

Rüyada hamam yıkanmak dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, kendisini yıpratacağına işaret eder.

Rüyada ölüyü hamamda görmek sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski bir hamam görmek kötü sözler duyacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamamı görmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına yorulur.

Rüyada hamamda yıkanmak atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına işarettir.

Rüyada hamamda çamaşır yıkamak istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, sürekli bağırıp çağıracağına işaret eder.

Rüyada başkasının evinde hamam böceği görmek muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına delalettir.

Rüyada hamamda tuvalete girmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments