Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halının uçtuğunu görmek

Rüyada halının uçtuğunu görmek

Rüyada halının uçtuğunu görmek hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine delalet eder.

Rüyada halının uçtuğunu gördüyseniz:

  • Düşünmeden ağzınızdan kaçıracağınız bazı sırlarınız ilerde, size karşı kullanılabilir.

Rüyada uçan halıda uçmak dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada halının uçtuğunu görmek sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada halıda uçtuğunu görmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçan halıya binmek işlerin büyük kazanç getireceğine, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun halı görmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına yorulur.

Rüyada sarılmış halı görmek onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, evliliğinde mutlu olacağına delalettir.

Rüyada halı yıkayan birini görmek kısmetlerin artacağına, hasadının tarlasında kalacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine yorulur.

Rüyada halı terliği görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments