Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabaya binmek gitmek

Rüyada arabaya binmek gitmek

Rüyada arabaya binmek gitmek maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, can sıkıntısının sona ereceğine, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine inanılır.

Rüyada arabaya binmek gitmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda aşırı sinirli davranışlarınızın zararını görebilirsiniz.

Rüyada giden arabaya binmek sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabaya binmek gitmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine delalettir.

Rüyada hızlı giden arabaya binmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hacca gitmek için uçağa binmek bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına işarettir.

Rüyada hızlı giden gemiye binmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine alamet eder.

Rüyada uçağa binmek amerikaya gitmek yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada hacca gitmek için otobüse binmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada giden trene binmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments