Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hafız görmek

Rüyada hafız görmek

Rüyada hafız görmek dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hafız gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda bazı kişiler söylemek istediğiniz şeyleri yanlış anlayabilirler.

Rüyada hafız kadın görmek yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada hafızlık yapmak akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, yeni kararlar alınacağına tabir olunur.

Rüyada bayan hafız görmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada hafız olmak elindekileri de yitireceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, işlerinin kötüye gideceğine delalettir.

Rüyada kadın hafız görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada hafız görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, mutluluk ve saadete, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada hafızlığa çalışmak aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada hafızın kuran okuduğunu görmek yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments