Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hadise görmek

Rüyada hadise görmek

Rüyada hadise görmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada hadise gördüyseniz:

  • Hemen olur olmaz konuşmalardan kaçınmalısınız.

Rüyada sanatçı hadiseyi görmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine yorulur.

Rüyada hadiseyi görmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına inanılır.

Rüyada hadise görmek sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments