Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hacı ya gitmek

Rüyada hacı ya gitmek

Rüyada hacı ya gitmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, bunun için Allah’a şükredeceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine yorulur.

Rüyada hacı ya gitmek gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyler için harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada hacı gitmek sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına işarettir.

Rüyada hacılığa gitmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hacı ziyaretine gitmek borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına tabir olunur.

Rüyada hacılığa gideceğini görmek kısmetli kapıların açılacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına işarettir.

Rüyada hacı bektaşa gitmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, psikolojik olarak düzeleceğine, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına işaret eder.

Rüyada hacı ya gitmek problemlere çözüm bulunacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada hacı elbisesi görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada hacı sürmesi görmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments