Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hacı olan birini görmek

Rüyada hacı olan birini görmek

Rüyada hacı olan birini görmek ağız tadına kavuşacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, kazancın ikiye katlanacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hacı olan birini gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili bir yenilik ilgi çekici olabilir.

Rüyada hacı yemeği görmek kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada hacı bayram türbesini görmek yanlış işler yapacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada hacı olmuş birini görmek rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, büyük bir yükten kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada hacı gitmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada hacı tavaf etmek hayatının zorlaşacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hacı pilavı yemek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, elin bollaşacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına inanılır.

Rüyada hacı teyze görmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına alamet eder.

Rüyada hacılığa gittiğini görmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, kısmetinin açık olacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments