Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hacca gidememek

Rüyada hacca gidememek

Rüyada hacca gidememek şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, başarılı çalışmalara imza atacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hacca gidememek gördüyseniz:

  • Aileniz sık sık onları ihmal ettiğinizden yakınıyor.

Rüyada hacca gitmek için otobüse binmek önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada abdestsiz hacca gitmek zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına rivayet eder.

Rüyada anne ve babayla hacca gitmek verdiği vaatleri yerine getireceğine, ayrıcalık elde edeceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hacca gitmek ve gelmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, kafasının rahat olacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada hacca gitmek tavaf etmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, gereken sabrı göstereceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına işaret eder.

Rüyada hacca gitmek istememek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, terfi alacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine delalettir.

Rüyada hacca uçakla gitmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada hacca giden birine para vermek aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, rahatının kaçacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments