Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hac hazırlığı yapmak

Rüyada hac hazırlığı yapmak

Rüyada hac hazırlığı yapmak maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, sevinç ve mutluluğa, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına delalettir.

Rüyada hac hazırlığı yapmak gördüyseniz:

  • Başarılı olma şansı bulunmayan işler ya da planlar için sizi zorlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada haca hazırlık yapmak sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada hac hazırlığı yapmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, anne babanın birbirine düşeceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hacca hazırlık yapmak rütbenin yükseleceğine, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada hacca hazırlık görmek hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada hac hazırlığı görmek hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına inanılır.

Rüyada hacca gitmek için hazırlık yaptığını görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, hayata küsecek duruma geleceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hac hazırlığı yaptığını görmek yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına tabir olunur.

Rüyada hacca hazırlık yaptığını görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments