Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel haber duymak

Rüyada güzel haber duymak

Rüyada güzel haber duymak o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına inanılır.

Rüyada güzel haber duymak gördüyseniz:

  • Sizden yardım isteyen kişiler olabilir.

Rüyada güzel haber duymak alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine işarettir.

Rüyada güzel bir haber almak gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada güzel haber vermek yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada güzel haber görmek Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliden güzel haber almak maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada güzel haber almak güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına inanılır.

Rüyada deprem haberi duymak alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle ilgili haber duymak mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments