Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel bayanlar görmek

Rüyada güzel bayanlar görmek

Rüyada güzel bayanlar görmek rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, neşe içinde olacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada güzel bayanlar gördüyseniz:

  • Geleceğinizi, yaşadığınız çevreyi veya kariyerinizi ilgilendiren yeni planlar yapabilirsiniz.

Rüyada güzel bayan görmek yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada güzel bayanlar görmek kişinin hedeflediği işi alacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok güzel bayan görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzel giyimli bayan görmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada güzel bi bayan görmek kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına delalettir.

Rüyada güzel bir bayanla öpüşmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada bir bayana sarılmak çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, yeni işlere girileceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş bayan görmek huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments