Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel balık görmek

Rüyada güzel balık görmek

Rüyada güzel balık görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, imkânlarının da genişleyeceğine, birçok engelin aşılacağına işarettir.

Rüyada güzel balık gördüyseniz:

  • Sizi fazla meşgul eden bir konuyu ya başarıyla halledecek veya o konu hakkında çok güçlü hale geleceksiniz.

Rüyada güzel balık görmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına yorulur.

Rüyada çok güzel balıklar görmek sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına yorulur.

Rüyada çok güzel balık görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, zor zamanlar yaşayacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada güzel bir balık görmek suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, kendi ailesi ile de arasının açılacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine rivayet eder.

Rüyada güzel balık tutmak zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine işaret eder.

Rüyada güzel bebek emzirmek maddi anlamda çok ileri gidileceğine, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine inanılır.

Rüyada çok güzel bir bebek doğurmak iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada güzel ve büyük ev görmek tatsız durumlar yaşanacağına, takdir edileceği işler yapacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments