Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel at görmek

Rüyada güzel at görmek

Rüyada güzel at görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, bir rahat yüzü görmeyeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına rivayet eder.

Rüyada güzel at gördüyseniz:

  • Ani sinirsel patlamalara karşı ihtiyatlı olmanız gerekiyor.

Rüyada güzel atlar görmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, iyi hissedeceğine yorulur.

Rüyada güzel siyah at görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, üzüntülerin sona ereceğine, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine alamet eder.

Rüyada çok güzel at görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, unvan sahibi olacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok güzel bir at görmek sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına işaret etmektedir.

Rüyada güzel at görmek kazancının ve zenginliğinin artacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına, tabiatı kötü olan kişiye rivayet etmektedir.

Rüyada güzel bir at görmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Rüyada saçı güzel görmek karanlıkların aydınlanacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini çok güzel olduğunu görmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments