Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercinin yavruladığını görmek

Rüyada güvercinin yavruladığını görmek

Rüyada güvercinin yavruladığını görmek büyük üzüntüler yaşayabileceğine, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına tabir olunur.

Rüyada güvercinin yavruladığını gördüyseniz:

  • Belli konularda seçim yapmak istiyorsanız zamana ihtiyacınız var.

Rüyada güvercinin yavruladığını görmek hasret çekenlerin buluşacağına, halsizleşeceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada kaplumbağa yavruladığını görmek yeni hobiler edinileceğine, gözyaşına boğulacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına inanılır.

Rüyada farenin yavruladığını görmek evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada balığın yavruladığını görmek karlı bir iş ortaklığı yapacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin yavruladığını görmek iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunun yavruladığını görmek başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, hayata daha sıkı tutunacağına işaret eder.

Rüyada yılanın yavruladığını görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına alamet eder.

Rüyada köpek yavruladığını görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments