Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gurbete gelin gitmek

Rüyada gurbete gelin gitmek

Rüyada gurbete gelin gitmek kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, mutluluk gözyaşı dökeceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına yorulur.

Rüyada gurbete gelin gitmek gördüyseniz:

  • Kötü alışkanlıklarınızı veya boşa harcanan zaman ya da para anlamına gelen işlerinizi bir kenara bırakın.

Rüyada gurbete gelin gitmek tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada gurbete gitmek borçlarının biteceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada gurbette olan birinin geldiğini görmek bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gurbete gittiğini görmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gurbette olan birini görmek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada gurbette görmek günden güne daha artan başarılar kazanacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, kötü bir habere veya tehlikeye rivayet eder.

Rüyada gurbetten birinin geldiğini görmek maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına alamet eder.

Rüyada gurbetçi görmek kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments