Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabanın el frenini çekmek

Rüyada arabanın el frenini çekmek

Rüyada arabanın el frenini çekmek işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine, çoluk çocuğa karışacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına işarettir.

Rüyada arabanın el frenini çekmek gördüyseniz:

  • Olumlu düşünmeye çalışmalısınız.

Rüyada arabanın el frenini çekmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada arabanın freni tutmamak sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, yeni çalışmalar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabanın frenine basmak ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada araba el freni görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına yorulur.

Rüyada el freni görmek hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına delalet eder.

Rüyada fren sesi duymak ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada frenk incir görmek bir sağlık sorunu yaşanacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada freni tutmayan araba sürmek işsizseniz işe gireceğinize, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments